Skriveophold

posted in: Forfatterliv | 0

TAK for endnu et givende, skrivende og grinende skriveophold ❤️

Jeg har sorteret, redigeret, skrevet om og skrevet til og trukket fra i mine mange, mange sorgdigte.

Det er på mange måder hårdt arbejde, og det har været godt at blande det med et sus af god energi af samværet med min faste kerne af skrivebuddies, som har holdt sammen, siden vi mødtes i 2012 på Forfatterskolen for Børnelitteratur. En skrivegruppe GULD værd.

For første gang har jeg været med hele ugen, fordi jeg nu er min egen chef. Og det er indtil videre en ret god chef, jeg har fået. Jeg tror måske, hun kan være lidt hård, når det kommer til produktivitet og det at holde fri. Men hun er god til at prioritere vigtige ting, som fx det her skriveophold.

Vi har skrevet og været dybt koncentrerede og meget, meget stille. Vi har grint, højt larmende og længe. Vi har læst højt og givet feedback og ideudviklet. Vi har fejret hinandens succeser - også de kommende - med både bobler og skrivelakridspiber. Vi har spist forfattergrød om morgenen, og om aftenen har vi fx fået forfattersuppe, skrivedahl, karrydut og huhejsuppe og flere andre lækre retter. Vi har gået mange, mange ture i både blæst og regn og solskin. Vi læste på Kongestenen igen-igen. Vi fandt et kæmpecoronavirus! Vi har set på stjerner, havet og månebroen.

Aaaah ... tak!

Se alle billederne på instagram her